Нашите Супербилки


Чисти и Здравословни


Нашите супербилки и билкови формулировки са USDA сертифицирани органично отгледани и устойчиво добити. Нашите супербилкови формулировки са вдъхоневени от Аюрведа, одобрени от съвременни научни проучвания, и са създадени, следвайки най-високите производствени стандарти (GMP). 

Ние влагаме в продуктите си единствено чисти билки, които са отгледани без използване на пестициди, химични торове, ГМО или йонизираща радиация. Нашите билки и билкови формулировки са 100% органични, подходящи за вегани и вегетарианци. Не съдържат синтетични филъри, неслепващи агенти, желатин, захар, глутен, изкуствени оцветители или консерванти.

  Етично добитиНашите билки са отгледани с любов, използвайки етични и екологично чисти методи, чрез които да запазим почвите и реколтите чисти и за бъдещите поколения.

Ние се стараем да намалим негативното екологично въздействие върху природата като използваме единствено сертифицирани и биоразградими суровини. Например хартиените пакетчета и картонени кутии, в които опаковаме супербилките са FSC сертифицирани, което означава че дървесината, вложена в производството им е добита от отговорно управлявани гори.

Също така, хартиените пакетчетата за нашите билки са сертифицирани за съхранение на храни и медицина. Тествахме и тяхната биоразградимост и сме горди да съобщим, че за по-малко от месец хартията и етикетчето се разграждат изцяло в почвите.
 Справедливо заплатени фермериВъздействието върху планетата е важно за нас. За това работим усилено да насърчаваме и подпомагаме фермерите и общностите, повлияни от нашата верига на доставки. Фермерите, отглеждащи нашите супербилки получават както справедливи възнаграждения за добива си, така и допълнителни средства, с които да повишат качеството на живот на семействата си.