Персонализирана HealthRecover програма
Твоят организъм е уникален. За това храната и билките, които приемаш трябва да бъдат персонализирани специално за теб, спрямо индивидуалните нужди на тялото ти, целите ти и моментното ти здравословно състояние.


В обратна връзка клиентите ни казват, че благодарение на своята Персонализирана HealthRecover програма общото им здравословно състояние се е подобрило значително.


За по-малко от 40 дни ти също можеш да:

✅ Подобриш здравето си
✅ Балансираш хормоните си
✅ Балансираш теглото си
✅ Намалиш чувството за подутост и възпалителните процеси в организма си
✅ Намалиш стреса и тревожността си
✅ Повишиш имунитета си
✅ Подобриш съня си
✅ Увеличиш нивото си на енергичност
✅ Подмладиш организма си на клетъчно ниво
✅ Значително да намалиш риска от бъдещи здравни неразположенияКакво е включено в Персонализираната 40-дневна HealthRecover програма?


Кутия с персонализирани супербилки – Получаваш 40 дневни пакетчета с органично сертифицирани билкови капсули. Всяко пакетче е номерирано за съответния ден от 40-дневната ти програма и съдържа синергична комбинация от адаптогенни билки и мощни билкови формулировки, подбрани специално за теб според нуждите на организма ти, здравословното ти състояние и здравни цели.

Персонализиран Health & Wellness наръчник  – С помощта на тази интерактивна е-книга ще изградиш здравословни навици за всеки един ключов аспект от ежедневието си. Персонализираният наръчник е разработен специално за теб, според нуждите на организма ти, здравословното ти състояние и здравни цели, така че да ти помогнем да взимаш информирани решения относно правилната за теб храна и начин на хранене, начин на живот, детокс ритуали, йога и спортни активности.Какво се случва по време на Персонализираната 40-дневна HealthRecover програма?


По време на 40-дневния прием на персонализираните супербилки тялото ти преминава през осем етапа на пречистване, подхранване и клетъчна регенерация. Първите 5 дни детоксикират и подготвят организма ти, а всеки следващ 5 дневен етап пречиства и подхранва конкретна телесна система на клетъчно ниво:

Ден   1 - 5: Детокс
Ден   6-10: Храносмилателна система и плазма
Ден 11-15: Кръв и кръвоносна система
Ден 16-20: Мускулатура
Ден 21-25: Мастна тъкан
Ден 26-30: Кости
Ден 31-35: Нервна система и костен мозък
Ден 36-40: Репродуктивна система За кого е подходяща Персонализираната 40-дневна HealthRecover програма?


Програмата е подходяща за всеки и може да се прилага многократно и на всеки етап от живота, тъй като е персонализирана спрямо индивидуалните нужди на организма, възрастта, здравословното състояние и редица други фактори, строго индивидуални за човека, за когото я създаваме. Програмата е подходяща както за хора, които търсят ефективно решение за здравословните си проблеми, така и за онези, които се радват на добро здраве и искат да го поддържат в баланс.Как да получа своята Персонализирана 40-дневна HealthRecover програма?


Няма универсален подход към здравето! За това ние подхождаме персонално и всичко започва със задълбочена оценка на здравното ти състояние. Решаваш кратък онлайн тест. Екипът ни от лекари, диетолози, хербалисти и Аюрведа учени внимателно анализира резултатите от здравния ти въпросник, взимайки под особено внимание неблагоприятните предразположения на организма ти и факторите, които най-силно влияят на здравето ти. На база на тези и редица други компоненти, разработваме твоята персонализирана билкова рутина и цялостна стратегия, с която да поддържаш здравето си във баланс.
Моля, посочи отговор.
Готови ли сте да преминете към по-здравословното си аз?