Персонализиран Супербилков Бленд


Твоят организъм е уникален, така както са уникални пръстовите ти отпечатъци. За това храната и билките, които приемаш трябва да бъдат персонализирани специално за теб, спрямо индивидуалните нужди на тялото ти, целите ти и моментното ти здравословно състояние.Какво представлява Персонализираният Супербилков Бленд?

Персонализираният Супербилков Бленд е комбинация от 8 до 23 адаптогенни билки, ноотропици и нервини, селектирани и дозирани специално и единствено за човека, за когото го създаваме и съобразени изцяло със здравословното състояние и индивидуалните здравни цели. В обратна връзка клиентите ни казват, че благодарение на Персонализирания Супербилков Бленд общото им здравословно състояние се е подобрило значително. Ползите, които клиентите ни най-често описват:

✅ Подобрено общо физическо и психическо здравно състояние
✅ Хормонален баланс
✅ Балансирано тегло (стапяне на излишните мазнини)
✅ Подобрени кръвни показатели (холестерол, кръвна захар и др.)
✅ Подобрен метаболизъм и функции на отделителната система
✅ Намалено чувството за подутост
✅ Облекчение на възпалителните процеси в организма
✅ Премахване на чувството за стрес и тревожност
✅ Разреждане или пълно премахване на пристъпите на паник атаки
✅ Силен имунитет
✅ Подобряване на съня
✅ Повишени нива на енергия и общ тонус
✅ По-сияен външен вид (коса, кожа, нокти)За кого е подходящ Персонализираният Супербилков Бленд?

Персонализираният Супербилков Бленд е подходящ за всеки и може да се приема ежедневно и на всеки етап от живота, тъй като е персонално разработен спрямо индивидуалните нужди на организма, възрастта, здравословното състояние и редица други фактори, строго индивидуални за човека, за когото го създаваме. Супербилковият Бленд е подходящ, както за хора, които търсят ефективно решение за здравословните си проблеми, така и за онези, които се радват на добро здраве и искат да го поддържат в баланс. Блендът е и чудесна последваща терапия за хората, които вече са използвали Персонализираната 40-дневна HealthRecover Програма и искат да поддържат/надградят постигнатите здравни резултати.Как да получа своя Персонализиран Супербилков Бленд?

Няма универсален подход към здравето! За това ние подхождаме персонално и всичко започва със задълбочена оценка на здравното ти състояние. Решаваш кратък онлайн тест. Екипът ни от лекари, диетолози, хербалисти и Аюрведа учени внимателно анализира резултатите от здравния ти въпросник, взимайки под особено внимание неблагоприятните предразположения на организма ти и факторите, които най-силно влияят на здравето ти. На база на тези и редица други компоненти, разработваме твоя Персонализиран Супербилков Бленд, с който да поддържаш здравето си във баланс.
Моля, посочи отговор.
Готови ли сте да преминете към по-здравословното си аз?